Privacy statement

Samenvatting

We verzamelen en registreren het liefst zo min mogelijk gegevens van onze gebruikers. Toch hebben we soms meer informatie nodig, bijvoorbeeld om je te informeren en te betrekken bij de ontwikkeling van onze producten en diensten.

We zullen je gegevens zorgvuldig behandelen en ervoor zorgen dat je privacy gewaarborgd blijft.

Uitgangspunten

We verzamelen het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Toch is dat soms nodig, om bijvoorbeeld je communicatie te behandelen of om te peilen wat je van nieuwe product onderdelen vindt. Moxio behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

Onze uitgangspunten voor het gebruik van persoonsgegevens zijn daarom de volgende:

  • Je persoonlijke gegevens beschermen we alsof het die van onszelf zijn
  • Je persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden
  • Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken
  • Je persoonlijke gegevens delen we nooit zonder gegronde reden met andere partijen

Welke persoonsgegevens verwerkt Moxio?

Om gebruik te kunnen maken van onze diensten hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig:

  • Naam
    Je naam wordt opgeslagen omdat we je liever niet aanspreken met een unieke identificatiecode
  • Emailadres en inloggegevens
    Je inloggegevens bewaren we om de toegang tot je account te beveiligen, zodat alleen jij kan inloggen.
    Ook bewaren we je (zakelijke) e-mailadres zodat het mogelijk is om je belangrijke berichten over je account toe te sturen. Je e-mailadres kunnen we ook gebruiken om je via nieuwsbrieven up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen bij Moxio. Uiteraard heb je de optie om je hiervoor uit te schrijven.
  • (zakelijk) Telefoonnummer
    Je telefoonnummer hebben we soms nodig om contact op te kunnen. Bijvoorbeeld bij het verifiëren van gegevens of voor het verzenden van sms-berichten ter uitvoering van een tweestapsverificatie van je account.
  • IP-adres
    Je IP-adres bewaren we om je een overzicht te kunnen geven vanaf welk IP-adres ingelogd is op je account of wijzigingen zijn doorgevoerd. Dit adres wordt ook gebruikt om jouw account beter te beschermen tegen ongeoorloofde toegang vanaf andere locaties.

Overige verwerkte gegevens

We verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens:

Werkgerelateerde persoonsgegevens

Solliciteer je bij ons, dan willen we natuurlijk graag weten wat je in huis hebt. Dit checken we aan de hand van je cv, motivatiebrief, portfolio of ingezonden sollicitatieopdracht. Je gegevens komen terecht in onze database voor werving en selectie. We zullen jouw persoonsgegevens binnen 12 maanden verwijderen in het geval je helaas niet wordt aangenomen.

Serverlogs

Maak je gebruik van onze diensten, dan bewaren wij in zogenaamde serverlogs automatisch enkele gegevens over je verbinding met onze servers. Denk aan je IP-adres, browserversie, en het tijdstip van je bezoek. De gegevens in deze logs gebruiken wij om fouten op onze systemen op te lossen en personen op te sporen die ons netwerk in gevaar brengen om hier vervolgens maatregelen tegen te treffen.

Crash data

Voor het analyseren en voorkomen van crashes in applicaties kunnen wij persoonsgegevens verzamelen. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de producten te verbeteren.

Overige persoonsgegevens

Het komt wel eens voor dat we via supporttickets of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze - voor zover technisch mogelijk - verwijderen.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken je persoonsgegevens omdat we deze nodig hebben voor:

  • het verlenen van toegang tot onze diensten, zodat je bijvoorbeeld kan inloggen in je account;
  • het laten werken van functionaliteiten op onze website;
  • het opnemen van contact, bijvoorbeeld om je te helpen bij een probleem waar je tegenaan loopt;
  • het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou voordoet;
  • het behandelen van reacties op onze vacatures, zodat we beter weten of jij de juiste match bent.

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Wij maken gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Jouw privacy en derde partijen

We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:

  • Voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten
  • We zetten diensten van derden in voor aanvullende ondersteuning, bijvoorbeeld het gebruik van diensten voor klantondersteuning
  • Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting

Met jouw toestemming delen we je gegevens met derde partijen in de volgende drie gevallen:

  • Voor het verbeteren van onze diensten of website
  • Voor het verkrijgen van feedback
  • We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe onze diensten presteren en hoe goed een nieuwe productpagina bij jou aanslaat. Hiervoor gebruiken wij onder andere het Amerikaanse Google Analytics. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind je in de Privacy Policy van Google.

Contactgegevens

Heb je na het lezen van de privacy statement en cookie verklaring nog opmerkingen of vragen? Heb je een klacht? Wil je jouw persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen? Of bezwaar maken tegen het verwerken van jouw gegevens? Neem dan gerust contact op met onze functionaris gegevensbescherming via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsnaam:
Moxio B.V.
Rotterdamseweg 183C
2629 HD Delft

 

Tot slot: als je niet tevreden bent over de manier waarop wij met jouw klacht omgaan, dan kun je dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens, via AutoriteitPersoonsgegevens.nl.